Δρ. Έτα Πισιώτη

Ενδοδοδοντολόγος

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι δάσκαλοί μας και η εμπειρία μου με έκαναν να πιστεύω ότι η άσκηση της Ενδοδοντίας είναι απλή εφόσον ακολουθήσει κανείς τους κανόνες ορθής κλινικής πρακτικής και αποφύγει τις σύντομες λύσεις. Υπάρχει όμως ένα ποσοστό περιπτώσεων που πάντα μας προβληματίζει, είτε αυτό αφορά την διάγνωση, είτε αφορά την θεραπεία (συντηρητική ή χειρουργική ή και τα δύο).

Στο συμπόσιο αυτό, προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε κάποιες από τις περιπτώσεις της καθημερινής, ή και όχι τόσο καθημερινής, κλινικής πράξης στις οποίες  όλοι μας θα χρειαζόμασταν μια επιπλέον γνώση, πληροφόρηση ακόμα και καθοδήγηση. Έμφαση έχει δοθεί σε νέες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές που κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Όσον αφορά τους ομιλητές, ξεχωρίσαμε συναδέλφους που ασχολούνται σε ακαδημαϊκό ή κλινικό επίπεδο με αυτά τα ιδιαίτερα προβλήματα, τα έχουν κάνει κτήμα τους και θέλουν να μοιραστούν μαζί μας την γνώση τους και την εμπειρία τους. Επιλέξαμε εξειδικευμένους νέους επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού και η αποδοχή της πρόσκλησης για συμμετοχή στο συμπόσιο μας τιμά ιδιαίτερα.

Εύχομαι να πετύχουμε το στόχο μας για τον οποίο η Οργανωτική Επιτροπή εργάζεται πολύ σκληρά και να μείνετε όλοι ωφελημένοι από την παρακολούθηση αυτού του συμποσίου.

Σας περιμένουμε με φιλόξενη διάθεση στη Θεσσαλονίκη, έναν προορισμό με προσωπικότητα  και ιδιαίτερη  φυσιογνωμία .

Με εξαιρετική εκτίμηση

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Δρ. Έτα Πισιώτη

Ενδοδοντολόγος